Медицинска лаборатория ЛИНА предлага на своите пациенти Real Time PCR -

...
Медицинска лаборатория ЛИНА предлага на своите пациенти Real Time PCR -
Коментари Харесай

„ЛИНА” предлага групов PCR тест по метода на пуловете, подходящ за семейства и колеги

Медицинска лаборатория " ЛИНА "   предлага на своите пациенти Real Time PCR - групово проучване за новия ковид по метода на пуловете. То дава опция да бъдат тествани по едно и също време хора, които съжителстват дружно (семейства, родственици в един дом), служащи и чиновници, чието работно място e общо (офиси, кабинети, индустриални пространства и сгради).

Идеята е колективите, фамилиите, служащите, намиращи се в по-близки контакти, създаващи причина за предаване на коронавирусната зараза по въздушно-капков, битов или различен вероятен път, да бъдат обединени в едно общо Real Time PCR проучване. Така на по-ниска цена могат да бъдат тествани повече хора, изключително от рискови колективи и чиновници на първа линия.

Този способ се ползва от повече от месец за медицински екипи, полицейски чиновници, обществени служащи и други. Лаборатория „ ЛИНА ” натрупа задоволително опит и към този момент може да предложи и на своите пациенти този Real Time PCR способ за фамилно тестване, както и на работодателите, които биха могли да получат гаранция, че техните служащи и чиновници не са инфектирани с новия ковид.

 Периодичното проучване по метода на пуловете може да подсигурява успокоение на колективите и техните мениджъри. Мониторирането е уместно, изключително в случаите на изложени на риск пациенти и производства с непрестанен цикъл на работа, които не трябва да стопират.

Real Time PCR пуловете, които лаборатория „ ЛИНА ” предлага са:

До 5 индивида в това число в един пул – цена 130 лв.

До 8 индивида в това число в един пул – цена 150 лв.

10 индивида в пул - 180 лв.

При съществуване на позитивен резултат в оценения пул, пациентите, участващи в пула, се изследват самостоятелно, като потвърдителният тест Real Time PCR за всеки пациент е на цена 40 лв..

*Вземането на проби за COVID-19 става в отделни манипулационни, като пациентите би трябвало да носят персонални защитни средства–ръкавици и маска. Пробите се вземат на следните адреси:     гр. Варна , ул.„ Мадара ”№22: 07:00 ч. –18:00 ч. от понеделник до петък, събота – 08:00 ч.–12:00  ч.; гр. Бургас , бул. „ Демокрация ”№67: 07:00 ч. –16:00 ч. от понеделник до петък, събота – 07:00 ч.–12:00 ч. ;  гр. Ямбол,  ул.„ Васил Априлов ”№2: 07:00 ч.–12:00 ч.; 13:00 ч.–16:00 ч. от понеделник до петък. Положителните резултати  се оповестяват на РЗИ, от чиято подготвеност са по-нататъшните ограничения.

 

* обява

 

 

 

 
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×

Източник: petel.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР